Alessandro Del Piero [1993 - 2012]
Re: Alessandro "Il Pinturicchio" Del Piero
mūsų kapitonas 

sunku kazkaip..
Man šiandien taip širdį suspaudė, kai jį Pepe pakeitė, šaunuolis el Capitano visą savo gyvenimą atidavė Juvei, nžn vos tikrai ašaros neišspaudžiau, kaip ir daugelis kitų bei pats Alexandro...Norėčiau jį matyt ir kitam sezone nes jis vertas to!!!
As gal kokius tris kartus asara braukiau 

Kaip raso gazzeta, Alessandro Del Piero yra "fair-play" pavyzdys - per 19 metu gaves tik 2 raudonas korteles! :applause:

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Alessandro Del Piero tai buvo, yra ir bus Juventus kapitonas amžiams. Tai yra žmogus, kuriam nerūpėjo pinigai, jis žaidė dėl garbės, atsidavimo, pareigos komandai. Nuostabiausias futbolo žaidėjas, kurį tik esu matęs, tai buvo ne tik žaidėjas, kuris mušė įvarčius, tai buvo ir emocinis komandos lyderis. Mano nuomone, tai geriausias visų laikų Juventus žaidėjas. Visi mes jį prisiminsime, visų pirma kaip kapitoną, antra kaip žmogų, kuris atidavė visą save Juventus komandai.
Kaip pagalvoji, kad as dar net i mokykla nejau, kaip jis uz Juve lost pradejo, tai jopsikmat kiek metu, jau praejo.
O jis vis dar cia, kur ir turetu likti amziams. Na bet savo malonumui jei zmogus nori pazaisti tai jau cia nieko nepadarysi, reik ji paleisti tegul parodo klase ir kitiem, o i juve jis vistiek gris tik jau ne kaip zaidejas, o kaip treneris/skautas/vadybininkas ar dar ten koks velnias. Na nors turiu pasilikes sirdy kruopelyte tikejimo, kad galbut jis dar pasiliks, nors paskutinis macas namie parode kaip ka kitko. O jei galvojant kur jis galetu isvyk, manau vienareiksmiskai JAV, kodel? Todel, kad ziema butu proga ji porai menesiu parsivezti atgal.
Aj dar atsimenu, kaip buvo pirmos pazintys su futbolu apskritai ir kaip zinojau tik brazilus, nes jie tuo metu buvo kieciausi, o tiksliau buvau durnas ir neispruses, tai vis kalbedavom kas geriausias zaidejas, tai visi aisku ronaldo/rivaldo/zidane sakydavo, bet buvo kazkoks veikejas, kuris pasake Del Piero, tai va nuo tada ir pradejau pazinti su Alexu ir Juve, o dar kaip pamaciau Davidsa su akinukais, toks kietas pasirode, tai ir prasidejo Juves manija, kuri tesiasi kokia 15 metu.
Na, kas dar del Del Piero, as vis pagalvoju ar yra dar zaideju, kuriuos svetimiuose stadijonuose zmones pasitinka ir islydi atsistoje ir plodami, kad ir kur zaidejas butu? Kazkaip neatsimenu...

Aj dar atsimenu, kaip buvo pirmos pazintys su futbolu apskritai ir kaip zinojau tik brazilus, nes jie tuo metu buvo kieciausi, o tiksliau buvau durnas ir neispruses, tai vis kalbedavom kas geriausias zaidejas, tai visi aisku ronaldo/rivaldo/zidane sakydavo, bet buvo kazkoks veikejas, kuris pasake Del Piero, tai va nuo tada ir pradejau pazinti su Alexu ir Juve, o dar kaip pamaciau Davidsa su akinukais, toks kietas pasirode, tai ir prasidejo Juves manija, kuri tesiasi kokia 15 metu.
Na, kas dar del Del Piero, as vis pagalvoju ar yra dar zaideju, kuriuos svetimiuose stadijonuose zmones pasitinka ir islydi atsistoje ir plodami, kad ir kur zaidejas butu? Kazkaip neatsimenu...
Nors mane pas Juve atvede Baggio ten apie 94 m., bet neilgai trukus visas mano simpatijas uzkariavo toks jaunas, drovus vaikis - Del Piero, uzsidejes legendini Juves "Numero dieci". Su kiekvienom varzybom jis vis dazniau gaudavo zaidimo laiko, vis daugiau ivarciu muse, ko pasekoje vis dazniau sporto apzvalgose ar ziniose girdedavau jo pavarde, vis dazniau laikrasciuose skaiciau jo pavarde prie Italijos cempionato suvestiniu, ir sokinejau is dziaugsmo kai matydavau ji dar tada BTV Cempionu lygos transliacijoje. Vat taip ir tapo jis mano favoritu, numyletiniu! Ir kieme zaisdamas futbola pries "Romarijus", "Batistutas", "Maradonas" as visada budavau "Del piero" :-) Ir siandien, jis toks paprastas, kuklus, bet didis futbolo fenomenas! Ir visiskai pritariu klubui, kuris svarsto galimybe kitame sezone niekam neleisti zaisti su "10" marskineliais, tokiu budu pirma karta klubo istorijoje pagerbiant bianconeri legendą! Aciu tau Alessandro uz viska, uz nuostabius ivarcius, uz aistra futbolui, uz meile savo klubui ir fanams! Fino alla fine!!! 

Kas liečia "numero dieci" Del Piero jo retirinti nenori ir pasakė štai ką:
"Kada buvau dar vaikas, svajojau apie 10 numerį ir dabar noriu, kad kiti vaikai turėtų galimybę apie jį pasvajoti".
"Kada buvau dar vaikas, svajojau apie 10 numerį ir dabar noriu, kad kiti vaikai turėtų galimybę apie jį pasvajoti".
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.