1. Bonucci. Jau esu sakęs ir pasikartosiu. Dėl to, kad nežmoniškai patobulėjo ir subrendo. Matosi ir lygiųjų skaičiuje šiais metais. Dar gerai pamenu, kiek keikdavom mes jį už nesąmones praeita met, o dabar gynyba geležinė

Aišku Chiellini kaip visada top klasės ir Barzagli lygį palaiko, bet Barzagli, mano galva iki top klasės kažko šiek tiek trūksta, ką turi Chiellinis ir turbūt tuoj pasieks Bonučis.
2. Vidal, irgi vertas pirmos vietos. Daugiau nei išbaigtas box to box saugas... Bet, mano galva, Bonuccis dėjo didesnį žingsnį priekin, nes Vidal ir taip buvo jau laaaaabai geras.
3. Buffon. Stovėjo kaip geriausias pasaulyje ir mane užkrėtė stabilumo jausmu. Legenda.
4. Pirlo. Dar viena legenda, pirmą pusę sezono vėl buvo ryškus lyderis. Klasę turi!
5. Barzagli. Už stabilumą ir darbą iki galo. Puikus gynėjas ir pavyzdys. Nes Chiellinis nemažai praleido rungtynių, bet kiek žaidė buvo osom. O Barzaglis išmokė savo stabilumo ir ramybės Bonucci ir kartu su Buffonu tryse ramią ir stabilią gynybos sieną pastatė. Tokią, kokia ir turi būti Juventus aikštės pusėje visada!
Damn dar Lichteinerį katik Matas priminė. Na bet tegul lieka Barzagli, nes daugiausia minučių ir stabiliausiai atlošė. Lichtas irgi vertas penketo ir vienas labiausiai padėjusių komandai pasiekti, tai ką pasiekė.
Nusivylimas. Matri.... Nors ir buvo medis, bet dar labiau nuvylė. Greičiau tą medieną eksportuoti, kol dar paklausa yra. Ai nu ir dauguma pavainikiu nedžiugino. Bet Matris.... nu jau :faceplam:
Individualizmas negatyvia prasme - visų savo jėgų nukreipimas tik asmeninės naudos ir sėkmės siekimui. E.Fromas "turėti ar būti"