[quote=""Merkininis""]Būtų gerai, kad kas nors paaiškintų visą sistemą Haxballo, nes čia pavyzdžiui aš nieko nežinau, tik kažkada esu matęs, kaip draugelis lošia..
O geriausia būtų savaitgalį spėju.[/quote]
Sistemos jokios. Užeini, išsirenki nicename'ą prisijungi į roomą ir žaidi
Yra raudoni ir mėlyni rutuliukai (tai žaidėjai: red team vs blue team) ir yra kitas baltas rutulys, vadinamas kamuoliu. Tikslas, kaip futbole, įmušti į priešininko vartus tą baltą rutulį - kamuolį
Gali varytis kamuolį, bei spirti jį, paspaudęs x, space, lctrl ar ką kita (man geriausia x). Kai spiri aišku turi idėją, ar tai smūgis, ar pasas, ar šiaip muši į priekį. Galima žaisti įvairiai, 1x1, 2x2, 3x3, 4x4.. Po to jau per daug žmonių, tampa makalynė.
Yra skirtingi stadionai: Didelis (skirtas 3x3, 4x4), klasikinis (labiau 1x1, 2x2), mažas (nesąmonė

), hockeyaus (viskas tas pats, tik kita stadiono spalva ir gali už vartų varytis.) Taip pat, įvairių formų stadionai (apvalus, su dideliais vartais ir pan.)
Pozicijų kaip ir nėra, bet komandose susitarta, kas ginasi, kas puola, o kas, kaip saugai ir tą ir tą daro. Žodžiu, pasijunk, pabandyk, suprasi.
Jei norėsi, galėsim kartu pasikurt roomą po coppos. tik parašyk shoutboxe