TOTALIZATORIAUS diskusijos
Re: Juventus Totalizatoriaus Diskusijos.
Nu šaunuolis tu, galėsi kitais metais vest, mielai jame dalyvaučiau. O aš vedu pagal tokias taisykles, nematau net kur skubėti. Vistiek dabar stato jau tik pirmas penkioliktukas ir jie, kažkaip, suspėja.

- Baltas Wilkas
- Berretti
vietoj savo rašliavos, geriau būtum sekantį turą paskelbęs...
Nesiruošiu gražų šiltą savaitgalį laukti, kol "tamsta" teiksis paskelbt turą. Geriau praleisti tą laiką gamtoje. Taigi savo spėjimą pateiksiu čia:
Cagliari 1 - 2 Juventus
Cagliari: Pinilla
Juventus: Vucinic, Vidal
Nesiruošiu gražų šiltą savaitgalį laukti, kol "tamsta" teiksis paskelbt turą. Geriau praleisti tą laiką gamtoje. Taigi savo spėjimą pateiksiu čia:
Cagliari 1 - 2 Juventus
Cagliari: Pinilla
Juventus: Vucinic, Vidal
Jei sulygini, leidžiamą laiką gamtoje ir savo spėjimą, kuris užima max 30 sekundžių, tai net nesinori diskutuot su tavimi. 

Taigi, reikia nuspręsti dėl šių metų totalizatoriaus. Ar darom kaip praeitais metais, viską vedam patys ar padarom kaip užpraeitais su automatizuota mašinėle ? Jums spręsti. Aš galiu vėl užsiimti totu, jei kas norės ir prisijungt prie manęs galės. (surimavau net
)

[quote=""Aivaza""]Taigi, reikia nuspręsti dėl šių metų totalizatoriaus. Ar darom kaip praeitais metais, viską vedam patys ar padarom kaip užpraeitais su automatizuota mašinėle ? Jums spręsti. Aš galiu vėl užsiimti totu, jei kas norės ir prisijungt prie manęs galės. (surimavau net
)[/quote]
Aš už rankinį. Automatas, prisiminus užpernai, užstrigdavo, blogai skaičiuodavo ir pan. Nebent Velnias savo magija panaudos ir padarys stabilų bei veikiantį.
Beje, dar vienas klausimas, yra norinčių spėlioti galutinę Serie A lentelę? Padarytume atskirą temą, surinktume visų spėjimus, temą užrakintume seife, o po sezono varytume vieni ant kitų, kas ir kaip nusišnekėjo bei nenoriai pasveikintume protingesniu pasirodžiusį calcio ekspertą.

Aš už rankinį. Automatas, prisiminus užpernai, užstrigdavo, blogai skaičiuodavo ir pan. Nebent Velnias savo magija panaudos ir padarys stabilų bei veikiantį.
Beje, dar vienas klausimas, yra norinčių spėlioti galutinę Serie A lentelę? Padarytume atskirą temą, surinktume visų spėjimus, temą užrakintume seife, o po sezono varytume vieni ant kitų, kas ir kaip nusišnekėjo bei nenoriai pasveikintume protingesniu pasirodžiusį calcio ekspertą.
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
- Pinturicchio
- Juventus
Del lenteles butinai reikia. O del rezultato speliojimo, man labiau automatinis patiko. Apipavidalinimas grazesnis, visus rezus spet gali, net jei kartais ir sumaldavo suda automatas (nors as neatsimenu), bet juk ir aviza suklysdavo skaiciuodamas. O ir su tais spejimais pieva. Rasai rezultata 99-97 ir prirasai visiem po pora bankiu, po viso toto, turbut laimetojas butum
anyway man uzpraeito sezono toto buvo super, kdl siemet darem rankini likau nesuprates apskritai

man nera skirtumo ar automatinis ar rankinis. bet kad tik butu kuris nors:)
del visos serios A, as nedalyvauciau, man labiau patiko tik JUVES rezultatu speliojimai.
del visos serios A, as nedalyvauciau, man labiau patiko tik JUVES rezultatu speliojimai.
as uz automatini, kiek zinau velniukas kazka turi naujesnio padares
ar ne ?
ar ne ?

jo velniukas pajudejes siuo dalyku ir testaves toto tiek CL tiek EURO2012
tad ramiai galima bus daryt
p.s. beto nieks nemaiso daryt ir toki ir toki
nes spejimas rezo ir kas imusha irgi nera blogas variantas

tad ramiai galima bus daryt

p.s. beto nieks nemaiso daryt ir toki ir toki

nes spejimas rezo ir kas imusha irgi nera blogas variantas

You can change wives, religions or politican ideas, but you can not change the team you support!

- Baltas Wilkas
- Berretti
[quote=""liocha79""]man nera skirtumo ar automatinis ar rankinis. bet kad tik butu kuris nors:)
del visos serios A, as nedalyvauciau, man labiau patiko tik JUVES rezultatu speliojimai.[/quote]
čia nesiūlo visos Serie A spėlioti, o tik galutinę sezono lentelę. Pasirašau ir už lentelę ir už toto (gali būti ir abu - automatinis ir ne)
del visos serios A, as nedalyvauciau, man labiau patiko tik JUVES rezultatu speliojimai.[/quote]
čia nesiūlo visos Serie A spėlioti, o tik galutinę sezono lentelę. Pasirašau ir už lentelę ir už toto (gali būti ir abu - automatinis ir ne)
ta as supratau;) man svarbu tik Juves vieta, ir mes busim pirmi. o kaip susideliuos kitos komandos, nesvarbu.
- vodkaLukas
- Berretti
RAnkinis jaučiu geriau. Aišku aš tik pusę rezultatų spėju, bet sulošt smagu
o galutinę lentelę norėčiau irgi spėti 

- Baltas Wilkas
- Berretti
tik galutinės lentelės rezultatų skaičiavimo principas man nelabai priimtinas, Geriausia būtų buvę, kad kiek vietų suklydai, tiek ir gauni minuso. Pvz. Spėju, kad Interas bus 10, o jis lieka 15. Tai -5 taškai... Pagal dabartinį skaičiavimą jei aš spėjau, kad jie bus 10, o koks liocha spėjo, kad jie bus 2 ir mes vienodai gauname po -3 taškus :?
[quote=""Baltas Wilkas""]tik galutinės lentelės rezultatų skaičiavimo principas man nelabai priimtinas, Geriausia būtų buvę, kad kiek vietų suklydai, tiek ir gauni minuso. Pvz. Spėju, kad Interas bus 10, o jis lieka 15. Tai -5 taškai... Pagal dabartinį skaičiavimą jei aš spėjau, kad jie bus 10, o koks liocha spėjo, kad jie bus 2 ir mes vienodai gauname po -3 taškus :?[/quote]
Na, sezono pabaiga dar toli. Skaičiavimo sistemą iki to laiko galima pakeisti, jeigu dauguma pritars.
Na, sezono pabaiga dar toli. Skaičiavimo sistemą iki to laiko galima pakeisti, jeigu dauguma pritars.
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
100% pritariu
[quote=""Baltas Wilkas""]tik galutinės lentelės rezultatų skaičiavimo principas man nelabai priimtinas, Geriausia būtų buvę, kad kiek vietų suklydai, tiek ir gauni minuso. Pvz. Spėju, kad Interas bus 10, o jis lieka 15. Tai -5 taškai... Pagal dabartinį skaičiavimą jei aš spėjau, kad jie bus 10, o koks liocha spėjo, kad jie bus 2 ir mes vienodai gauname po -3 taškus :?[/quote]