TOTALIZATORIAUS diskusijos
TOTALIZATORIAUS diskusijos
Nusprendėm, kad bus patogiausia, jei sukursim atskirą temą. Taigi, visos diskusijos bus rašomos šioje temoje.
Last edited by Aivaza on 2014 10 05 1:16 am, edited 1 time in total.

- Baltas Wilkas
- Berretti
Re: 11/12 Juventus Totalizatoriaus Diskusijos.
o išviso totalizatorius bus šiemet? Turėjau omeny to bendro Serie A, kur pernai čia buvo...
Jis yra sukurtas. Atskira tema, vienas is nariu skaiciuos rezultatus
[quote=""Notorious""]Jis yra sukurtas. Atskira tema, vienas is nariu skaiciuos rezultatus[/quote]
o kur ji rasti?
atsiprasau uz nepastabuma 
o kur ji rasti?

[quote=""Notorious""]Cia ;-][/quote]
Ne mano reikalas, bet kodėl neparašai kas įmuš įvarčius? Gal atspėsi?

Alright, reik irasyt ka nors... :-]
[quote=""Gigi""][quote=""Notorious""]Cia ;-][/quote]
[/quote]
supratau, radau, pareiskiau nuomone, aciu

supratau, radau, pareiskiau nuomone, aciu

Ner uz ka 
P.S. paskutinis spejimas del Chiello - visai reasonable :]

P.S. paskutinis spejimas del Chiello - visai reasonable :]
Iskilo klausimas: jei Serie A bus streikas, na tarkim savaite, tai ar bus galimybe perzaisti totalizatoriu? manau turetu buti galima, nes kita savaite bus kitokia sudetis juves, nes vieni bus issigyde traumas, pasveike, kiti (neduok dieve) vel sustraumave. apsvarstykit tokia galimybe 

Tai mano manymu keist spejimus galima iki pat rungtyniu pradzios

[quote=""dizeelis""]Tai mano manymu keist spejimus galima iki pat rungtyniu pradzios[/quote]
svarbu, ka galvoja totalizatoriaus organizacinis komitetas, ir kokie yra totalizatoriaus nuostatai siuo klausimu :jee:
svarbu, ka galvoja totalizatoriaus organizacinis komitetas, ir kokie yra totalizatoriaus nuostatai siuo klausimu :jee:
Šiaip turiu pasiūlymą aivazai pakoreguot taškų skyrimo taisykles. Mano pasiūlymas:
Duoti kuo daigiau taškų atsižvelgiant į žaidėjo poziciją. Pvz: atspėjai, kad įkals puolėjas - 1 taškas, saugas - 2, gynėjas -3, o vartininkas nesvarbu jau. 100 gali būt
Taipogi siūlyčiau duot bonusą už atspėtą įvarčio autorių kuris pasirodė po keitimo.
Paįvairintų žaidimą ir nėra jau toks apsunkinimas organizatoriui. Pritariat kas nors ar gal turit savų paisūlymų kol totas neįsibėgėjo?
Duoti kuo daigiau taškų atsižvelgiant į žaidėjo poziciją. Pvz: atspėjai, kad įkals puolėjas - 1 taškas, saugas - 2, gynėjas -3, o vartininkas nesvarbu jau. 100 gali būt

Taipogi siūlyčiau duot bonusą už atspėtą įvarčio autorių kuris pasirodė po keitimo.
Paįvairintų žaidimą ir nėra jau toks apsunkinimas organizatoriui. Pritariat kas nors ar gal turit savų paisūlymų kol totas neįsibėgėjo?
nu siaip tai man patinka labiau taip kaip dabar yra, o organizatoriui reiketu daugiau tikrinti spejimus. vnz daugiau laiko uzimtu 

[quote=""vytautas""]Iskilo klausimas: jei Serie A bus streikas, na tarkim savaite, tai ar bus galimybe perzaisti totalizatoriu? manau turetu buti galima, nes kita savaite bus kitokia sudetis juves, nes vieni bus issigyde traumas, pasveike, kiti (neduok dieve) vel sustraumave. apsvarstykit tokia galimybe
[/quote]
nu taigi su udine tai tikrai nezais po savaites
grafikas sudarytas ir jo tikrai niekas nekeis, taip, kad pirmos oficialios juves rungtynes bus namuose pries parma, o visa sita pirma tura federacija ikis i viduri savaites tarp kokio 6 ar 7 turo.

nu taigi su udine tai tikrai nezais po savaites