Forumo išvaizda
Moderator: Moderator
Re: Forumo išvaizda (template)
Jeigu kas nors dar nepastebėjot, tai Velnias padarė gerą darbą dėl nuotraukų. Galit kraut bet kokio dydžio foto į forumą ir jos bus automatiškai sumažintos. Kairiame nuotraukos kampe rasit lupą, ant kurios paspaudus atidarys originalaus dydžio foto 

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Aga, labai gera funkcija. - Labai gera! -
Dekui

Įkėlėm pora naujų šypsenėlių -
:applause: :arrowdown: :left: :arrowup:

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Jo, jau vakar vakare pasebejau. Labai faini.
Dekui uz tai. Smarkiai pagyvina tinklapi :-]
Dekui uz tai. Smarkiai pagyvina tinklapi :-]
Ats: Forumo išvaizda
Kaip matote, uždėjom naują veidą forumui. Senasis buvo per senas atnaujintiems svetainės viduriams, todėl, kaip turbūt pastebėjote, strigo ir krėtė visokias aibes. Teko atsisveikinti.
Dar bus kažkokių korekcijų, patobulinimų, bet esmė jau čia. Savo nuomonę, pasiūlymus drąsiai sakykite.
Naujas forumas turi nemažai pliusų. Pavyzdžiui yra greitojo atsakymo galimybė, vos tik atsidarius forumą vienu paspaudimu galima iškarti patekti į temą su naujausiu post'u. Po kiekvienu user'io avataru yra toks pliusų/minusų (aplaud/smite) dėjimo galimybė (naudokite į sveikatą. :] ) Bei, žinoma, dar daug kitų malonių smulkmenų.
Dar bus kažkokių korekcijų, patobulinimų, bet esmė jau čia. Savo nuomonę, pasiūlymus drąsiai sakykite.
Naujas forumas turi nemažai pliusų. Pavyzdžiui yra greitojo atsakymo galimybė, vos tik atsidarius forumą vienu paspaudimu galima iškarti patekti į temą su naujausiu post'u. Po kiekvienu user'io avataru yra toks pliusų/minusų (aplaud/smite) dėjimo galimybė (naudokite į sveikatą. :] ) Bei, žinoma, dar daug kitų malonių smulkmenų.
Last edited by Requiem on 2014 09 04 5:03 pm, edited 1 time in total.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
- Pinturicchio
- Juventus
[quote="Pinturicchio"]
Reiks apsiprast, bet atrodo neblogai. Tiesa smailu trukumas
[/quote]
Bus, sukelsim vėliau.
Reiks apsiprast, bet atrodo neblogai. Tiesa smailu trukumas

[/quote]
Bus, sukelsim vėliau.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
- Pinturicchio
- Juventus
man asmeniskai tai visai nepatinka... nesuprantu kur cia naujos zinutes kur senos >:(
[quote="Eineris"]
man asmeniskai tai visai nepatinka... nesuprantu kur cia naujos zinutes kur senos >:(
[/quote]
Pripažinsiu, kad ir man kolkas painiava biškutį. Šiaip pačiam viršuj tau turėtų rodyti tokį meniu. Spausk ant pirmo.

[/quote]
Pripažinsiu, kad ir man kolkas painiava biškutį. Šiaip pačiam viršuj tau turėtų rodyti tokį meniu. Spausk ant pirmo.

Last edited by Powis on 2014 09 04 10:16 pm, edited 1 time in total.
Virš kiekvieno subforumo kairėje yra "neperskaityti įrašai" užrašas. Ant jo paspaudi ir rodo visus nežiūrėtus post'us.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Jau radau
nu bet vistiek reikes priprast.. Tikiuosi pagrindinis puslapis labai nesikeis, nes senas man asmeniskai buvo labai geras 

Keli pastebėjimai, kolkas.
1. Paveiksliuku neatvaizduoja, na bet čia jaučiu tvarkoma.
2. Norėtusi tuputi didesnio cituojamo teksto, nes dabar, bent jau mano akim mažokas atrodo.
3. Kas čia per lentos? Prie nustatymų.
Rodyti lentos aprašymus viduje.
Rodyti žemesnio lygmens lentas kiekviename puslapyje lentų viduje, ne tik pirmajame.
Edit: Dar galima būtų padaryti išlendančius (paspaudus sone linko iščiuožia, tiesiai forume ir nereik i kitus psl. lysti) paveiksliukus, youtubės vaizdelis ir pan., kad greičiau puslapiai krautusi, nes vistiek dažniausiai tik kartą peržiūrinėji vaizdelius ir nuotraukas.
Edit2: Dar prisiminiau, galima prie žinučiu pridėti toki, mygtuką, pažymėti, kaip perskaityta iki čia ar kažkas panašaus. Tai vėliau papraščiau atsekti, jei daug postu ir ne viską perskaitai.
1. Paveiksliuku neatvaizduoja, na bet čia jaučiu tvarkoma.
2. Norėtusi tuputi didesnio cituojamo teksto, nes dabar, bent jau mano akim mažokas atrodo.
3. Kas čia per lentos? Prie nustatymų.

Rodyti lentos aprašymus viduje.
Rodyti žemesnio lygmens lentas kiekviename puslapyje lentų viduje, ne tik pirmajame.
Edit: Dar galima būtų padaryti išlendančius (paspaudus sone linko iščiuožia, tiesiai forume ir nereik i kitus psl. lysti) paveiksliukus, youtubės vaizdelis ir pan., kad greičiau puslapiai krautusi, nes vistiek dažniausiai tik kartą peržiūrinėji vaizdelius ir nuotraukas.
Edit2: Dar prisiminiau, galima prie žinučiu pridėti toki, mygtuką, pažymėti, kaip perskaityta iki čia ar kažkas panašaus. Tai vėliau papraščiau atsekti, jei daug postu ir ne viską perskaitai.
Last edited by Feliksas on 2014 09 05 1:40 pm, edited 1 time in total.