Forumo išvaizda
Moderator: Moderator
Forumo išvaizda
Sveiki,
gal butu norinciu surasti forumuj kokia template? phpbb3
ju yra labai daug... gal kas galetu pasiulyti kokia su nuorodomis?
gal butu norinciu surasti forumuj kokia template? phpbb3
ju yra labai daug... gal kas galetu pasiulyti kokia su nuorodomis?
Last edited by V3ln1as on 2014 09 04 4:58 pm, edited 1 time in total.
You can change wives, religions or politican ideas, but you can not change the team you support!

Re: Forumo išvaizda (template)
man si isvaizda labiau prie sirdies uz senaja 

kodel zalias tekstas ?
manau pacios spalvos turetu butu + - juves.
tie futbolo kamuoliai graziai atrodo, bet pasiilgstu seno style, pavadinimo nepamenu bet buvo tamsus.

tie futbolo kamuoliai graziai atrodo, bet pasiilgstu seno style, pavadinimo nepamenu bet buvo tamsus.
Tą tamsų stilių pakeitėm, nes supratom, jog esam daugiau panašūs į gotus, nei į Juvės sirgalius
O šiaip jis buvo tikrai per tamsus, buvo nepatogu rašyti postus, nes tai daryti reikėjo juodam fone su pilkom raidėm. Bet, jei rasi forumui "skiną" gražų, įmesk nuorodą 

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Hola, pasklidus gandams, kad yra nemažai nepatenkintų ir nelaimingų žmonių dėl mūsų forumo išvaizdos (tarp jų ir aš esu :oops: ), suradom kitą, truputį arčiau Juvės spalvų ir ne taip akis varginantį skiną.
Būtų įdomu sužinot jūsų nuomonę. Sakykit, kritikuokit, šlovinkit, siūlykit savo variantus, bet netylėkit
Būtų įdomu sužinot jūsų nuomonę. Sakykit, kritikuokit, šlovinkit, siūlykit savo variantus, bet netylėkit

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Man patinka, tik ka paspausti, kad grizciau i juventus.lt tinklalapi?

nu sitas nieko, bet man gal senas bsk labiau patiko. Gal del to kad nepriprates prie sito nzn 

Man sitas A F I G E N A S.
Toks siltas, savas. Gal net noretusi keliais laipsniais tamsesnio. Bet siaip ORE! Ir patinka, kad ne per visa ekrana atsidaro, o toks kompaktiskas.
Kadangi pas mane didelis monitorius, tai visai ne prosali butu sugalvot kazkokius banerius sonuose nevarginancius aki. Pas mus juk yra kazkas kas moka juos kurt? Kazko nekrentancio smarkiai i akis, neryskaus, bet susijusio su Juve.
Toks siltas, savas. Gal net noretusi keliais laipsniais tamsesnio. Bet siaip ORE! Ir patinka, kad ne per visa ekrana atsidaro, o toks kompaktiskas.
Kadangi pas mane didelis monitorius, tai visai ne prosali butu sugalvot kazkokius banerius sonuose nevarginancius aki. Pas mus juk yra kazkas kas moka juos kurt? Kazko nekrentancio smarkiai i akis, neryskaus, bet susijusio su Juve.
Cia man vienam virsutiniame menu atsirado 'nepritampantis' menu DUK? :]]]]
Ne tau vienam
Velnias krapštosi prie forumo, tai kurį laiką nesistebėk, jeigu pamatysi "keistų" dalykų 

Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Visai neblogai. Manau tiks tie nauji mygtukai. Gal fonto kitokio reiketu tik 

[quote=""Notorious""]Visai neblogai. Manau tiks tie nauji mygtukai. Gal fonto kitokio reiketu tik
[/quote]
Fontas bus toks. Rinkau, rinkau, bet nusprendžiau, kad toks geriausiai bus. Beje, čia dar tik "beta" versija. Tūrėtų geriau viskas atrodyt.

Fontas bus toks. Rinkau, rinkau, bet nusprendžiau, kad toks geriausiai bus. Beje, čia dar tik "beta" versija. Tūrėtų geriau viskas atrodyt.

žody IESKOTI Š raidės trūksta 

pakelkit situos mygtukus auksciau arba nuleiskite zemyn ta pilkaja dali, nes dabar labai prilipe vienas prie kito, turi labai tiksliai uztaikyti, kad paspaustum "Pagrindinis diskusiju puslapis"