Forumo išvaizda
Moderator: Moderator
- Baltas Wilkas
- Berretti
Ats: Forumo išvaizda
naman tai vistiek neaišku, kur neskaitytos temos.... anksčiau aiškiau buvo...
[quote="Baltas Wilkas"]
[/quote]
Na asmeniškai man šitas dalykas labai patogus. Kaip jau buvau padaręs screeną, kai prisijungi tiesiog paspausk - "Rodyti neskaitytus įrašus nuo paskutinio apsilankymo." Ir viskas.
[/quote]
Na asmeniškai man šitas dalykas labai patogus. Kaip jau buvau padaręs screeną, kai prisijungi tiesiog paspausk - "Rodyti neskaitytus įrašus nuo paskutinio apsilankymo." Ir viskas.

Kol kas labai nepatinka. Visos temos buvo pažymėtos kaip neskaitytos kai prisijungiau, paskui tik įeini į subforumą, ir jau skaityta. Neradau mygtuko pažymėti viską kaip perskaitytą. Senas geresnis dizainas.
[quote="Matas"]
Kol kas labai nepatinka. Visos temos buvo pažymėtos kaip neskaitytos kai prisijungiau, paskui tik įeini į subforumą, ir jau skaityta. Neradau mygtuko pažymėti viską kaip perskaitytą. Senas geresnis dizainas.
[/quote]
Kol kas dar ir neišbaigtas
Yra mygtukas po visais subforumais, kurį paspaudus visi subforumai pažymimi, kaip perskaityti.
[/quote]
Kol kas dar ir neišbaigtas

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Man tai gal norėtųsi ryškesnės linijos/juostos/atskyrimo tarp žinučių, nes, ypač kai cituojama ir dar koks parašas yra, tai kartais reikia biškį pasistengt, kad pamatytum, kur viena žinutė baigiasi, o kita prasideda.
Keista kiek negatyviu nuomoniu. Mano asmenine nuomone, tai duodu 11 balu is 10. Nera nieko ka galima buvo padaryti geriau, tiesiog tobulas variantas. Spalvine gama, sriftai, stilistika, mygtuku isdestymas, nu nieko daugiau nei "aciu" negaliu pasakyti. Aciu.
po forumo update nerodo parasu, kad isspresti sia labai didele beda 
tereikia nueiti i forumo profili ir nieko nekeiciant tiesiog paspausti 'keisti profili'
ir toliau rodys jusu parasa
aciu uz demesi medalio nereikia

tereikia nueiti i forumo profili ir nieko nekeiciant tiesiog paspausti 'keisti profili'
ir toliau rodys jusu parasa

Ar čia man vienam kai tik prisijungi ir spaudi "Rodyti neskaitytus įrašus nuo paskutinio apsilankymo" neišmeta jokių rezultatų?
Re: Forumo išvaizda
Įdėtas "tweet" mygtukas, kurio dėka galima įmesti žinutes tiesiai iš Twitterio.
Tiesiog užtenta nukopijuoti tweet'o linką ir įklijuoti čia. Labai patogu, kai nori kokį video papostinti.

Tiesiog užtenta nukopijuoti tweet'o linką ir įklijuoti čia. Labai patogu, kai nori kokį video papostinti.

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.