Puslapio Tobulinimas
Moderator: Moderator
Puslapio Tobulinimas
Sveiki, jau beveik du mėnesiai, kaip atsikūrė ir pilnu tempu dirba juventus.lt. Malonu, kad po truputį daugėja lankytojų. Čia Jūs galite išreikšti savo nuomonę apie puslapį, pateikti savo pasiūlymų dėl juventus.lt tobulinimo. Mes taip pat labai laukiame žmonių, kurie norėtų tiesiogiai prisidėti prie darnaus ir draugiško mūsų kolektyvo, kurį kol kas sudaro tik trys Juvės fanai (aš, Velnias ir Giovani), bet laikui bėgant tikimės, kad mūsų komanda, kartu su puslapiu, augs ir tobulės.
Forza juventus.lt!! :twisted:
Forza juventus.lt!! :twisted:
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Re: Puslapio Tobulinimas
Sveiki,
labai labai labai maloniai nustebintas tinklalapio operatyvumu, struktura ir pan.. viskas puiku! vien jau ko vertas V3ln1o linkas daves galimybe stebet rungtynes su Macabi
Aciu dar kart uz tai
Prie kolektyvo mielai prisideciau
sakykit kuom galeciau padet - padesiu
Forza juventus.lt
labai labai labai maloniai nustebintas tinklalapio operatyvumu, struktura ir pan.. viskas puiku! vien jau ko vertas V3ln1o linkas daves galimybe stebet rungtynes su Macabi

Prie kolektyvo mielai prisideciau

Forza juventus.lt

Sveikinimai sukurus puslapi. Puiku.
Kadaise buvo apie tai kalbeta, pats bandziau kazkada palaikyti simbolini juventus puslapiuka, bet aisku atejo laikas kai po beveik metu, apleidau. Taigi asmeniskai labai dziaugiuosi jog juventus.lt tapo realybe, nors apie tai kalbeta buvo oj daug ir labai daug.
Nezinau ar galesiu kazkuom padeti, bet jei turit kazkokiu idomiu ideju (pvz gal turim zmoniu ir kuriam fules komanda ir netgi Velnias sugalvos palikti Fakyrus
, tai darom meeta tradiciskai Kegliuose (jei esat vilnieciai) ir kalbam, derinam 
Kadaise buvo apie tai kalbeta, pats bandziau kazkada palaikyti simbolini juventus puslapiuka, bet aisku atejo laikas kai po beveik metu, apleidau. Taigi asmeniskai labai dziaugiuosi jog juventus.lt tapo realybe, nors apie tai kalbeta buvo oj daug ir labai daug.
Nezinau ar galesiu kazkuom padeti, bet jei turit kazkokiu idomiu ideju (pvz gal turim zmoniu ir kuriam fules komanda ir netgi Velnias sugalvos palikti Fakyrus

na myta tikrai reikia
kas del prisidejimo tiesiog manau labiausia reikia ideju.
paskui naujienu, kuo duagiau tuo geriau
cia bent pradziai

kas del prisidejimo tiesiog manau labiausia reikia ideju.
paskui naujienu, kuo duagiau tuo geriau

cia bent pradziai

You can change wives, religions or politican ideas, but you can not change the team you support!

Sveiki. Mano šis puslapis labai nustebino objektyvumu ir naujienų gausa . Puiku, kad yra didžiųjų klubų fanų lietuviškos svetainės. Iki Barcos lygio dar trūksta, bet Liverpool ir MU lietuviškas svetaines tikrai lenkiate. Šaunuoliai 

Sutynku us visu nuomone! :arrow: Puikiai viskas veikia
.Patyko labai kad pradejots rasyt apie tranferius bei iskarto rodat video apie futbalininkus

JUVE SAMBA
m.e.r.d.a--> i.n.t.e.r
Ragazzi, io sono con voi tutto il cuore e l\'anima! Siamo una cosa sola! In bocca al lupo! Forza Juventus!
Visi norintys prisijungti prie puslapio, rašykite Velniui. Kontaktai yra čia 

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Šis pilka su mėlyna forumo stilius man gražus. Tik keista, kad pradžioje juoda - geltona, o forumas pilka - mėlyna .

Puikus puslapis 

Nejaugi is tiek nariu nera norinciu prisideti? ei JUVENTINIAI musm Jusu reikia :!:
forza Juve!!!
forza Juve!!!
You can change wives, religions or politican ideas, but you can not change the team you support!

Jeigu jau taip reikia, tai gal ir aš galėčiau kuo nors pagelbėti. Prašom konkrečiau 

Pradžiai galėtumėt aktyvesni būt, išreikšt nuomonę komentaruose ar forume
Nes lankytojų daug jau, bet dauguma tik iš šono viską žvelgia.

labiausiai reikia naujienu
ar kokiu nors straipsniu idomiu. reikia ir apie zaidejus skilti padaryt su aprasymais...

Na, ką reiškia, kad dauguma žvelgia iš šono. Žinoma, negaliu kalbėti už visus, bet galbūt žmonėms tiesiog nėra poreikio aktyviai dalyvauti. Asmeniškai aš šiame tinklalapyje užsiregistravau tik dėl varžybų transliacijų. Visų pirma nudžiugau atradus galimybę jas stebėti tikrai gera kokybe (kur nenudžiugsi prisižiūrėjus nuolat vis stringančių transliacijų), ir tik vėliau ėmiau skaitinėti naujienas. Šiaip ar taip, suprantu norą plėstis ir, kad užsiregistravusieji dalyvautų; tad viešai prisižadu pasistengti būti aktyvesne lankytoja
Galbūt remdamiesi principu "geras pavyzdys užkrečia", ir kiti išsijudins
Dėl įvairių naujienų. Tam, aišku, jau ir laiko nemažai reikėtų atrasti, na, bet tarkim, ar jas reikėtų siųsti V3ln1'ui? O skiltį apie žaidėjus padaryti, man atrodo, nėra labai jau sudėtinga

Dėl įvairių naujienų. Tam, aišku, jau ir laiko nemažai reikėtų atrasti, na, bet tarkim, ar jas reikėtų siųsti V3ln1'ui? O skiltį apie žaidėjus padaryti, man atrodo, nėra labai jau sudėtinga