Perkam - Parduodam
- Juventino2010
- Berretti
Perkam - Parduodam
Tema skirta gandams
Last edited by Juventino2010 on 2014 10 07 2:57 pm, edited 1 time in total.
- Juventino2010
- Berretti
Re: Gandai
Goal.com Rašo,kad Juve gali iškeist MOMO į Lasana Diara . Aš asmeniškai,labai nenorėčiau tokio transfero. Norėčiau,kad Juve pasiliktų Momo. Ir juk gi mes turim Melo
[quote=""Juventino2010""]Goal.com Rašo,kad Juve gali iškeist MOMO į Lasana Diara . Aš asmeniškai,labai nenorėčiau tokio transfero. Norėčiau,kad Juve pasiliktų Momo. Ir juk gi mes turim Melo[/quote]
Kaip griovėjas Momo yra aukštos klasės, bet kažkodėl paskutiniu metu jis nerodo ką sugeba. Jeigu jį parduotumėm už 10. milijonų, o ne 7.5 kaip rašoma ir įsigytumėme Diarra pritarčiau tokiam transferui.
Kaip griovėjas Momo yra aukštos klasės, bet kažkodėl paskutiniu metu jis nerodo ką sugeba. Jeigu jį parduotumėm už 10. milijonų, o ne 7.5 kaip rašoma ir įsigytumėme Diarra pritarčiau tokiam transferui.

Aš mąstau, kad reikėtų ne Sissoko prakalt, o Marchisio. Marchisio yra labai pervertintas žaidėjas. Tiek pernai tiek šiemet jis žaidžia labai banguotai, kartais gerai, kartais atrodo, kad jis skrajoja kažkur. Jei jis nepradės rodyt stabilaus ir gero žaidimo, tuomet reikia jį siųst lauk. Jo vietoj turim Aquilani, bet tas irgi geras traumeris, reikėtų mums vieno gero "Dispečerio", nes aikštės vidury aiškiai trūksta kuriančio saugo.
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
- Juventino2010
- Berretti
Aš manau,kad Marchisio kaip atsarginis tikrai geras. Manau reiktų jį pasilikti.
- Juventino2010
- Berretti
[quote=""Giovani""][quote=""Juventino2010""]Goal.com Rašo,kad Juve gali iškeist MOMO į Lasana Diara . Aš asmeniškai,labai nenorėčiau tokio transfero. Norėčiau,kad Juve pasiliktų Momo. Ir juk gi mes turim Melo[/quote]
[/quote]
Aš nemanau,kad Diara patektų į sudėtį. Mes turime Melo. Beje Sisoko kovotajas,o Diara neaisku kas.....

Aš nemanau,kad Diara patektų į sudėtį. Mes turime Melo. Beje Sisoko kovotajas,o Diara neaisku kas.....
- Pinturicchio
- Juventus
Kad banduoja zaidimas marchisio tai nk tokio, dar jaunas, nusistoves tas jo zaidimas, tik neaisq kokiame lygyje. Be to si sezona turetu but aquilani dubleris.

Na jam sausį 25 bus, o tokių metų jau reikia demonstruot stabilų žaidimą arba nebent kokioj Sienoj žaidi.
Em, va jei taip Marotta padarytų, tuomet prisidėčiau prie tų, kurie sako: "Marotta gaidys" :faceplam:
Em, va jei taip Marotta padarytų, tuomet prisidėčiau prie tų, kurie sako: "Marotta gaidys" :faceplam:
Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
[quote=""Pinturicchio""]Kad banduoja zaidimas marchisio tai nk tokio, dar jaunas, nusistoves tas jo zaidimas, tik neaisq kokiame lygyje. Be to si sezona turetu but aquilani dubleris.[/quote]
Pritariu, kad Marchisio galima pasilikti. Lass man labiau imponuoja už Momo, jei tai daug nekainuotų, aš už
Pritariu, kad Marchisio galima pasilikti. Lass man labiau imponuoja už Momo, jei tai daug nekainuotų, aš už

Na va, Montolivo prisidėjo prie sąrašo.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
- Juventino2010
- Berretti
[quote=""Merkininis""]Na va, Montolivo prisidėjo prie sąrašo.[/quote]
Nemanau,kad mums reik Montolivo, galima paieskoti geresniu variantu
Nemanau,kad mums reik Montolivo, galima paieskoti geresniu variantu

- Juventino2010
- Berretti
[quote=""Merkininis""]Na jam sausį 25 bus, o tokių metų jau reikia demonstruot stabilų žaidimą arba nebent kokioj Sienoj žaidi.
Em, va jei taip Marotta padarytų, tuomet prisidėčiau prie tų, kurie sako: "Marotta gaidys" :faceplam:[/quote]
Kuo jums Džeko nepatinka? Jis-vienas geriausių puolėjų pasaulyje
Em, va jei taip Marotta padarytų, tuomet prisidėčiau prie tų, kurie sako: "Marotta gaidys" :faceplam:[/quote]
Kuo jums Džeko nepatinka? Jis-vienas geriausių puolėjų pasaulyje
Pasirodė gandų, kad Juvė domisi gynėju Andoni Iraola. Nieko nežinau kas čia per vienas. Gal kas matėt jį žaidžiant?
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
[quote=""Merkininis""]Pasirodė gandų, kad Juvė domisi gynėju Andoni Iraola. Nieko nežinau kas čia per vienas. Gal kas matėt jį žaidžiant?[/quote]
Neblogas, net už Ispaniją šiek tiek sužaidęs. Pagal mūsų dabartinius RB turbūt eitų į startą.
Neblogas, net už Ispaniją šiek tiek sužaidęs. Pagal mūsų dabartinius RB turbūt eitų į startą.
Mumiem reikia ne neblogo, o gero RB ir tuo pačiu LB, jei jau leidžiam sau pasvajot apie CL. Tikiuosi sausį į komandą ateis bent pora rimtesnių veikėjų :agree:
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.