Misteris buvo parodytas žurnalistams, atsakė į klausimus ir papozavo priešais kameras.
Taigi, iš dešinės matome federacijos prezidentą viešai išpažystantį rasizmą, moterų diskriminaciją, ne kartą teistą už dokumentų klastojimą, darbuotojų išnaudojimą ir panašius žygdarbius ir dar be kita ko - Inter'o faną (irgi viešas faktas).
Iš kairės matome buvusį Juvės trenerį, kuris pasirašė kontraktą su ta pačia federacija, kuri atėmė iš Juvės du Scudetto, patį 2012-13 m. sezono metu buvo apkaltinusiu korupcija ir uždariusi į būdą ir spaudžiantį ranką žmogui, kurį jo širdyje esantis klubas pasmerkė dėl aukščiau suminėtų priežasčių. Verta priminti ir tai, jog ne laiku ir ne vietoje palikęs Juvės trenerio postą ir savo sprendimą motyvavęs "stresu ir nuovargiu" jau po 35 dienų spėjęs pailsėti ir atsigauti Misteris pradėjo vadovauti rinktinei. Buvęs Juvės kapitonas į klausimą apie klubo laimėtų Scudetto skaičių rado gudrų atsakymą - 8. Taip pat treneris viešai pasijuokė iš sąmokslo teorijų, jog rinktinę remianti Puma, kuri taip pat moka didžiąją trenerio algos dalį, neturės jokios įtakos kviečiant žaidėjus į rinktinę. Pasijuokime kartu.
Visame trenerio interviu skambėjo žodžiai "Aš aš aš, man man man". Beje, tikslus Misterio atsakymas į klausimą apie skydelius buvo toks: "Man rūpi tik tie 8, kuriuos laimėjau aš". Taigi, ar būdamas nuo padų iki transplanto Juventiniu treneris padėjęs ant klubo istorijos?
Išvadas pasidarykit patys, bandžiau būti objektyvus.