TOTALIZATORIAUS diskusijos
Re: Juventus Totalizatoriaus Diskusijos.
[quote=""Juventini""]Merkinini kazka supainiojai su golais tote
[/quote]
:faceplam: dėkui, pasitaisiau

:faceplam: dėkui, pasitaisiau

Dobbiamo impegnarci a far bene, ma ricordandoci che una cosa fatta bene può essere sempre fatta meglio.
Edoardo Agnelli.
Edoardo Agnelli.
Primenu, kad kurie dar nesate pastatę už rungtynes su Parma, galite padaryti čia.

Gigi, pataisyk savo spejima. Pepe negales zaisti su Chievo del Geltonu korteliu.
Re: 11/12 Juventus Totalizatorius.
Gigi » Vasaris 26th, 2012, 1:07 pm
2012-03-03, 21:45
Serie A
Juventus 2-0 Chievo
JUV: Matri, Pepe.
CHI:
Serie A
Juventus 2-0 Chievo
CHI:
[quote=""Notorious""]Gigi, pataisyk savo spejima. Pepe negales zaisti su Chievo del Geltonu korteliu.
Serie A
Juventus 2-0 Chievo
CHI:[/quote]
Ačiū
Serie A
Juventus 2-0 Chievo
CHI:[/quote]
Ačiū

- Baltas Wilkas
- Berretti
vis kažkaip bandoma sukčiauti... :?
taisyklėse aiškia parašyta, - už teisingai atspėtą rezultatą 4 taškai... Spėjau 1-1 o gaunu 2 taškus :redcard:
taisyklėse aiškia parašyta, - už teisingai atspėtą rezultatą 4 taškai... Spėjau 1-1 o gaunu 2 taškus :redcard:
[quote=""Baltas Wilkas""]vis kažkaip bandoma sukčiauti... :?
taisyklėse aiškia parašyta, - už teisingai atspėtą rezultatą 4 taškai... Spėjau 1-1 o gaunu 2 taškus :redcard:[/quote]
Whoops.. sorry. :faceplam:
taisyklėse aiškia parašyta, - už teisingai atspėtą rezultatą 4 taškai... Spėjau 1-1 o gaunu 2 taškus :redcard:[/quote]
Whoops.. sorry. :faceplam:

Kovo 17 su "Fiorentina" ne kovo 11. Pataisyt galit, kad po to nekiltų neaiškumų 

[quote=""Gigi""]Kovo 17 su "Fiorentina" ne kovo 11. Pataisyt galit, kad po to nekiltų neaiškumų
[/quote]
Dėkui už pastabumą.

Dėkui už pastabumą.

Atspėjau, kad imuš ir DP ir Vucinic. O taškų gavau tik vieną... ? 

Individualizmas negatyvia prasme - visų savo jėgų nukreipimas tik asmeninės naudos ir sėkmės siekimui. E.Fromas "turėti ar būti"
[quote=""JulceJuve""]Atspėjau, kad imuš ir DP ir Vucinic. O taškų gavau tik vieną... ?
[/quote]
Už Mirko negavai kaip ir aš.. parašyta, kad skaičiuojama tik 90 minučių rezultatai.

Už Mirko negavai kaip ir aš.. parašyta, kad skaičiuojama tik 90 minučių rezultatai.

[quote=""Powis""][quote=""JulceJuve""]Atspėjau, kad imuš ir DP ir Vucinic. O taškų gavau tik vieną... ?
[/quote]
[/quote]
Tai nesupratau, kodel tote dvigubi standartai??? Po Astuntfinalio varzybu su Bologna, kurias Juve irgi laimejo po pratesimo buvo iskaiciuojamas pratesimas, o si karta tik 90 minuciu iskaiciuojama. Tada reiketu taisyti arba anuos rezultatus arba siuos....

Tai nesupratau, kodel tote dvigubi standartai??? Po Astuntfinalio varzybu su Bologna, kurias Juve irgi laimejo po pratesimo buvo iskaiciuojamas pratesimas, o si karta tik 90 minuciu iskaiciuojama. Tada reiketu taisyti arba anuos rezultatus arba siuos....

[quote=""Juventini""][quote=""Powis""][quote=""JulceJuve""]Atspėjau, kad imuš ir DP ir Vucinic. O taškų gavau tik vieną... ?
[/quote]
[/quote]
Tai nesupratau, kodel tote dvigubi standartai??? Po Astuntfinalio varzybu su Bologna, kurias Juve irgi laimejo po pratesimo buvo iskaiciuojamas pratesimas, o si karta tik 90 minuciu iskaiciuojama. Tada reiketu taisyti arba anuos rezultatus arba siuos....[/quote]
Ne aš skaičiuoju.
Visai pamiršau, kad su Bologna irgi pratesimas buvo, o jeigu dar sakot kad tada užskaitė tai reikia jau Aivos klaust. Reikia kaip sakei arba taip, arba taip daryt.

Tai nesupratau, kodel tote dvigubi standartai??? Po Astuntfinalio varzybu su Bologna, kurias Juve irgi laimejo po pratesimo buvo iskaiciuojamas pratesimas, o si karta tik 90 minuciu iskaiciuojama. Tada reiketu taisyti arba anuos rezultatus arba siuos....[/quote]
Ne aš skaičiuoju.

Siaip realiai visur skaiciuojama 90 min. Vat tada su Bologna ir nustebau kad pratesimas irgi buvo iskaitytas, tai dabar vel nustebau kad vel kitaip... Na cia jau kaip Aivaza nuspres 

Tai tada Merkininis rezultatus skaičiavo. Būčiau aš skaičiavęs, tai iki 90 min. Reikėtų, kad Merkininis pataisytų.